Het belang van je kind voorop

ONLINE OUDERSCHAPSPLAN MAKEN

Hoeveel impact de scheiding op jouw kind heeft, is grotendeels afhankelijk van de manier waarop jullie als ouders de scheiding vormgeven. 

Wij helpen jou om het goed te regelen voor je kind. Jij krijgt alle informatie die je nodig hebt. En als de communicatie met de andere ouder moeizaam verloopt, helpen wij jou om dat te verbeteren.

Het resultaat is een gepersonaliseerd ouderschapsplan, gecontroleerd door onze professional, wat door alle rechtbanken wordt geaccepteerd.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Bestel jouw ouderschapsplan voor € 375,- en ontvang de ONS training ter waarde van € 175,- helemaal GRATIS!

Bekijk de video’s, lees de belangrijke hoofdstukken en maak de opdrachten. Als je vragen hebt, kun je die gratis stellen aan onze mediators, kindercoaches of juristen. Je krijgt een half uur adviesgesprek gratis! Aan het eind van de training, genereer je direct een gepersonaliseerd ouderschapsplan.

Nadat jij dit hebt afgestemd met de andere ouder, kijkt onze professional het kosteloos voor je na. Zo weet je zeker dat jouw plan voldoet aan alle wettelijke eisen.

 

Geaccepteerd door alle rechtbanken in Nederland.

Onze ouderschapsplannen voldoen aan alle juridische regels, zodat afspraken ook echt nagekomen moeten worden.

Betrouwbare informatie & betrokken support.

Al onze informatie is altijd up-to-date en zeer betrouwbaar.

Als je toch nog vragen hebt, staan wij voor je klaar. Wij helpen jou zowel offline als online.

Herstel in vertrouwen en communicatie.

Uit onderzoek blijkt dat kinderen de minste schade oplopen van de scheiding, wanneer ouders met elkaar blijven samenwerken. Daarom krijg jij de ONS training gratis!

Betaalbaar.

Je kunt thuis aan de slag. Stoppen en doorgaan waar je gebleven was. In jouw eigen tempo. Ook op je mobiel.

Je bespaart geld doordat je veel minder tijd kwijt bent bij de mediator of advocaat.

100% TEVREDENHEIDS-
GARANTIE

Wij hebben al veel ouders geholpen. Zij geven aan dat zij de persoonlijke service heel fijn vonden. De inhoud van de training makkelijk te begrijpen was en dat ze andere ouders aanraden om online het ouderschapsplan te maken.

Wij zijn zo overtuigd van de kracht van deze training, dat we jou een NIET GOED-GELD TERUG garantie bieden. Ga je aan de slag, maar blijkt het toch niet bij je te passen? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop je geld terugvragen.

Het team van Kids First Mediation bestaat uit mediators, coaches, juristen, kindbehartigers en financieel professionals. Zij kiezen ieder hun eigen vakgroepen waaronder:

ERVAREN

Uitelkaarmetkidsfirst.nl is een initiatief van Kids First Mediation. Onze mediators zijn ervaren in het begeleiden van ouders-, en kinderen rondom de scheiding. Zowel online, als bij ons op de praktijk. Jij wilt natuurlijk weten wie wij zijn, dus hierbij stel ik een aantal collega’s aan je voor:

Al jarenlang begeleid ik ouders die het goed willen regelen voor hun kind. Ik begeleid voornamelijk ouders uit conflict te komen en een manier te vinden weer samen te werken.
Danique Schoorl
Oprichter | Gespecialiseerd Mediator | (Kinder) coach
Met veel kennis van pedagogiek en ervaring in het onderwijs, ken ik de behoeften van kinderen. Die ervaring zet ik in voor welzijn van kinderen tijdens de scheiding.
Karen van der Toolen
Mediator | Financieel echtscheidingsadviseur
Ik ben juridisch en financieel sterk onderlegd. Ik informeer ouders in begrijpelijke taal, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen.
Thea Kooijman
Mediator| Financieel echtscheidingsadviseur | jurist

OUDERSCHAPSPLAN MAKEN

Bij het maken van jouw persoonlijke, online ouderschapsplan ontvang je de Ouderschap Na Scheiding training ter waarde van € 175,- GRATIS!

VEEL
GESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag? Je mag ons altijd even bellen op 085 – 130 44 44 of mailen naar mail@kidsfirstmediation.  Je krijgt dan meestal Danique zelf aan de lijn.

Maar misschien wordt jouw vraag hieronder al beantwoord.

Moet ik de training volgen om het ouderschapsplan te ontvangen?

In principe kun je direct door naar het laatste hoofdstuk om daar de vragen te beantwoorden. Je hebt dan wel een ouderschapsplan in een Word-document. Dat kan natuurlijk prima, maar misschien kun je dan beter een voorbeeldje van internet scoren.  Dat is dan goedkoper.

De toegevoegde waarde, dat waar wij het verschil juist maken is in alle informatie die je krijgt, de video’s en de werkbladen. 

Die helpen jou om gehoord te worden door de andere ouder. Zodat je samen tot afspraken kunt komen die ook worden nagekomen. 

Ook helpt het jou begrijpen met welke (juridische) zaken je rekening moet houden en hoe je jouw kind kunt helpen omgaan met de scheiding.

Ik zit al bij een advocaat. Is dit dan ook geschikt voor mij?

Alle ouders hebben profijt van deze training en ouderschapsplan-generator.  De ONS training helpt jou een samenwerking tot stand te brengen met de andere ouder. Ook wanneer die niet meewerkt.

De training die hoort bij het ouderschapsplan legt je alles in begrijpelijke taal uit over gezag, kinderalimentatie, belastingvoordelen, behoefte van het kind per leeftijd, juridische valkuilen en ga zo maar door. Een advocaat of mediator kan je dat allemaal uitleggen, maar dat kost over het algemeen veel tijd en dus geld. 

Nu kun je het online op jouw eigen tempo nalezen en een mening vormen. Dus ook wanneer je bij een advocaat of mediator zit, kun je hier veel baat bij hebben.

hoe werkt de Niet goed - geld terug garantie?

Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop een mail sturen naar mail@kidsfirstmediation.nl. Wij storten dan binnen 7 dagen jouw geld terug.

Jouw account wordt dan per direct opgeschort en je kunt dan geen gebruik meer maken van de online omgeving.

Hoe lang houd ik toegang?

Je hebt een jaar lang toegang tot alle video’s en het trainingsmateriaal. Je kunt in die periode zoveel ouderschapsplannen genereren als je wilt.

Na een jaar wordt jouw account gesloten en vervalt de toegang tot de online omgeving.

Jij wilt het toch ook goed regelen?

OP JOUW EIGEN TEMPO