Kost jouw ex je veel energie?

Leer uit conflict te blijven. In het belang van jullie kind een goede samenwerking op te bouwen met jouw ex. Ook wanneer die het jou lastig maakt. Over en weer gehoord worden. Dat levert je direct meer energie op.

Wij hebben al honderden ouders geholpen...

Alle ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren, hebben we gebruikt om de ONS (Ouderschap Na Scheiding) training te maken. Zodat je verder kunt in harmonie. Omdat het leven ook gewoon weer leuk mag zijn.

Ben je bang dat de communicatie tussen jullie al behoorlijk is verstoord? Is het al zo erg, dat je denkt dat het niet meer beter kan worden?

Of wil je juist gedoe voorkomen? Dan is deze training geschikt voor jou! Het geeft inzicht in het gedrag van de ander en dat van jezelf. Bovendien kun je met behulp van het unieke stappenplan ruzies voorkomen.

Dit werkt wel

Je kunt de ander niet veranderen. Maar wel ontdekken hoe je er het beste mee om kunt gaan. Elke vorm van ouderschap is een samenwerking. Wij helpen jou een manier van samenwerken te vinden, die bij jouw situatie past. Bij voorkeur coöperatief. Mocht dat echt niet lukken dan is neutraal of parallel eigenschap misschien de minst slechte optie.

Wij helpen jou gehoord worden. Zodat jouw mening telt, zonder in conflict te komen. Neem de regie terug. Leer jouw grenzen op een elegante manier aangeven.

Stap 1

Bestel de online ONS training. Jij krijgt dan direct toegang tot jouw account. Je kunt direct aan de slag waar en wanneer jij wilt.

Stap 2

Volg de ONS training op jouw eigen tempo op mobiel of PC. Video's, informatie en opdrachten helpen jou om zelf te kunnen onderzoeken, wat voor jou werkt. Je staat er niet alleen voor.

Stap 3

Kijk wat voor jou helpend is. Je kunt de gemaakte opdrachten uploaden in jouw account. De coach geeft jouw dan persoonlijk feedback. Een persoonlijk gesprek van 30 minuten is GRATIS inbegrepen.

Wij zijn er voor je!

Wij horen van ouders dat ze heel veel hebben aan de online training. Maar mocht je er alleen toch niet helemaal uitkomen, dan staan wij voor je klaar.

Je kunt feedback vragen op jouw opdrachten. Wil jij een persoonlijk gesprek met een coach of mediator? Dan kun je altijd snel terecht in een praktijk bij jou in de buurt, of via Skype of telefoon.

Wat je kunt verwachten

Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen. Of pretenderen dat we de wijsheid in pacht hebben. Wij bieden jou alle informatie die je nodig hebt, om weer krachtig te staan. Om uit conflict te blijven.

Wil jij ook weten wat je kunt doen aan een vervelende ex? En hoe je jouw kind kunt beschermen tegen de gevolgen hiervan? Dan is deze training voor jou!

"Teleurstelling, woede, verdriet. Een verschil van inzicht over de opvoeding. Ingewikkelde persoonlijkheidskenmerken zoals borderline of narcisme.

Zomaar wat redenen waarom ouders er even niet uitkomen. Maar de praktijk leert dat met de juiste informatie én persoonlijke begeleiding, zelfs mensen die al jaren ruzie maken een stap kunnen zetten om zichzelf en hun kinderen rust te geven.
Wij geven niet op. We gaan samen net zo lang op zoek naar wat er in jouw situatie wel werkt.

Vaak is de ONS training voldoende om direct stappen te zetten in de goede richting. De meeste ouders merken binnen een week al verschil. Maar als er meer nodig is, dan gaan we samen aan de slag, zodat ook jij weer snel beter in je energie komt te zitten. Dat kan bij ons in de praktijk, via Skype of online. "
Danique Schoorl
Danique Schoorl
Kids First Mediation
Rood bolletje met tekening 1

Mijn kind...

- Zegt dat het niet meer naar de andere ouder wil;
- Zegt dat de ander naar praat over mij;
- Vertoont lastig gedrag;
- Zegt dingen die niet waar zijn.

Mogelijk heeft je kind moeite met loyaliteit. Al dan niet (bewust of onbewust) ingegeven door gedrag van (één van) de ouder(s).
Wil jij weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan? Vaak is verbeteren van de communicatie tussen de ouders een stap in de goede richting. En wanneer dat echt niet lukt, dan is er een vorm van samenwerken nodig die voor jou en je kind niet zo belastend is.

Eenmalige investering

Wat is een goede band met de andere ouder jou waard?

€ 175,-

Geen vervelende verrassingen. All-In tarief.
  • Een jaar lang onbeperkt toegang tot de online training
  • Feedback op de opdrachten die je maakt
  • GRATIS 30 minuten coachingsgesprek via telefoon of skype

Veelgestelde vragen

Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop een mail sturen naar mail@kidsfirstmediation.nl. Wij storten dan binnen 7 dagen jouw geld terug.

Jouw account wordt dan per direct opgeschort en je kunt dan geen gebruik meer maken van de online omgeving.

Je hebt een jaar lang toegang tot alle video’s en het trainingsmateriaal. 

Na een jaar wordt jouw account gesloten en vervalt de toegang tot de online omgeving.

Wil je graag meer begeleiding? Geen probleem! In jouw account kun je direct een afspraak plannen met een coach of mediator van jouw keuze. De eerste 30 minuten is GRATIS.

 Zo nu en dan hebben wij win-acties (volg ons op Facebook), of kortingsacties. Wanneer je zo een code hebt, kun je die tijdens het afrekenen invoeren. De korting wordt dan direct verrekend.

Verbeter de communicatie met jouw (ex)partner vandaag nog!

Omdat het leven straks ook weer gewoon leuk mag zijn.