'On your feet' jaarprogramma

Na de scheiding begint het pas echt. Er moet zoveel geregeld worden. Afspraken maken is één ding. Het daadwerkelijk doen is heel anders. Verzekeringen afsluiten, inzicht krijgen in je financiën, toeslagen aanvragen, alles regelen omtrent wonen. Kan jij wel wat hulp gebruiken?

Wil jij weer helemaal zelfstandig worden?

Op zoek naar een baan. Solliciteren is misschien al even geleden. Een baan vinden die goed te combineren is, met de zorg voor de kinderen.

Het is allemaal best veel, zeker nu. En makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen jou om erachter te komen wat goed bij jou past. Op zoek naar geschikte vacatures. Het opstellen van een goede sollicitatiebrief én die leuke baan. Dat is de eerste stap naar (financiële) zelfstandigheid.

Zo werkt het

Een jaar lang begeleiding, zodat jij straks ook weer helemaal zelfstandig kunt zijn. Een leuke baan, jouw financiën op orde en emotionele support bij alles wat je het eerste jaar tegen gaat komen.

Centen en Zekerheid

Wij helpen jou met het krijgen van een leuke baan. Inzicht krijgen in jouw financiële situatie en een budgetplan. Aanvragen van toeslagen en het regelen van de verzekeringen. Op zoek naar een nieuwe woning? Ook daarin kijken wij mee naar de mogelijkheden.

Personal Coaching

Scheiden is een lastige periode. Je staat er niet alleen voor. Eens per maand hebben wij een coachings-afspraak. We kijken samen waar je tegenaan loopt. Wij helpen je om er voor de kinderen te zijn en de communicatie met jouw ex te verbeteren.

Online aan de slag

Het doel van dit programma is dat je het straks weer zelf kunt. Wij gaan het dus niet voor je doen. In het online coachingsprogramma geven wij jou informatie, waarmee je zelf aan de slag kunt. Onze persoonlijke begeleiding maakt dit jaarprogramma uniek!

100% tevredenheidsgarantie

Ook op het jaarprogramma zit een NIET-GOED-GELD-TERUG garantie. Heb jij spijt van je aankoop?

Is de training niet wat je ervan verwachtte? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop je geld terug vragen. Wij willen immers alleen maar tevreden klanten.

Betalen in termijnen geen probleem

Het programma kost € 4350,- euro wanneer je het in één keer voldoet. Dat is best een investering. Hoewel het zich dubbel en dwars terug betaald, want overzicht en goede hulp is onbetaalbaar. Betaal je liever per maand? Geen probleem, stuur even een mailtje (mail@kidsfirstmediation.nl) dan maken we dat voor je in orde.

"Ik zie veel ouders die na de scheiding moeite hebben om te blijven staan. Er komt zoveel op hen af. Ineens van alles moeten regelen, terwijl je dat normaal gesproken samen deed. Of de ex was daar heel goed in.

Financiële problemen zijn daar vaak een gevolg van. Onze budgetcoach helpt mensen het overzicht terug krijgen. Zij weet precies waar je aanspraak op kunt maken en welke regelingen er zijn. De personal coach is er voor de mental support. Waar de begeleiding nodig is, daar helpen we. Op een manier dat mensen straks zelf weer verder kunnen.

Mensen weer 'On their feet' helpen is het mooiste wat er is.
Danique Schoorl
Danique Schoorl
Oprichter Kids First Mediation

Het levert geld op

Het jaarprogramma is een flinke investering. Maar ik ben er van overtuigd dat het geld oplevert. Door goed (fiscaal) advies hebben ouders soms wel honderden euro's extra te besteden. De allround begeleiding is zijn geld dubbel en dwars waard.

Jaarprogramma

De beste investering in jezelf

€ 375,-

PER MAAND
  • Persoonlijke begeleiding naar werk
  • Budgetplan inclusief maandelijkse check-up van jouw budgetcoach
  • Hulp bij regelzaken zoals toeslagen, verzekeringen & werk
  • Maandelijks persoonlijk coachingsgesprek
  • Online jaarprogramma met aandacht voor jezelf en de kinderen

Inbegrepen

Gesprek: Loopbaangesprek

Training: Sollicitatietraining

Gesprek: Hulp bij sollicitatiebrief en cv

Gesprek:  opstellen budgetplan

Stappenplan: Hulp met doorgeven wijzigingen bijvoorbeeld bij verzekeringen

Berekening:  toeslagen, en andere tegemoetkomingen + aanvraaghulp

Boekje: Waar je aan moet denken bij verhuizing

Stappenplan: Inzichtelijk maken van wijzigen polissen en verzekeringen

Tips: Hoe je aan een woning kan komen

Papieren op orde; hé lekker, overzicht!

Online coachingsprogramma inclusief video, mails en eens per maand een online of telefonisch coachingsgesprek waarin je alles mag vragen. Over kinderen tijdens-, en na de scheiding, communicatie met jouw ex, hoe je zelf weer stevig in je schoenen kunt staan en ga zo maar door.

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken?

Wij zijn er voor je!