EERLIJK EN DESKUNDIG

KINDERALIMENTATIE
LATEN BEREKENEN

Een eerlijke berekening met zoveel mogelijk fiscaal voordeel. Direct inzicht in wat je per maand te besteden hebt, inclusief toeslagen en hypotheekrente-aftrek.

Met online training waarin alles in begrijpelijke taal wordt uitgelegd.

EEN MAATWERK BEREKENING

Laat de kinderalimentatie berekenen door een onpartijdige professional voor slechts € 495,-

Onze mediators zijn allemaal opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur. Dat betekent dat zij verstand hebben van zaken als het gaat om belastingen, toeslagen en alimentatie.

Wij denken met jullie mee om zoveel mogelijk (fiscaal) voordeel te behalen, op een manier die eerlijk is voor jullie allebei.

In de training leggen we alles uit over co-ouderschap, kindrekening, toeslagen en wie wat moet betalen. Zo kun je altijd nog even terug kijken hoe het ook alweer zat. Lekker op jouw eigen tempo.

 

Geschikt voor de rechtbank

Onze kinderalimentatieberekening wordt gemaakt door een professional en is geschikt om door de rechtbank te laten bekrachtigen.

Online training

Je krijgt na betaling direct toegang tot de online training. Daar wordt alles in begrijpelijke taal uitgelegd. Je kunt 365 dagen lang alles nalezen.

Snel aan de slag

Wij maken handmatig een online dossier voor je aan. Daar kun je alle benodigde documenten in uploaden.
Jouw ex zijn of haar gegevens zelf uploaden. 7 dagen later hebben jullie de berekening in de mailbox.

Persoonlijke uitleg

Een berekening is altijd maatwerk. Je krijgt een persoonlijke toelichting (mail, skype of telefoon) en desgewenst voeren wij wat kleine aanpassingen door.

100% TEVREDENHEIDS-
GARANTIE

Wij zijn er voor jou. Wij willen kennis omtrent scheiden voor iedereen beschikbaar maken. Wij geloven dat we mooie trainingen hebben gemaakt.

Daarom durven wij jou een NIET GOED-GELD TERUG garantie aan te bieden. Ga je aan de slag, maar blijkt het toch niet bij je te passen? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop je geld terugvragen.

Het team van Kids First Mediation bestaat uit mediators, coaches, juristen, kindbehartigers en financieel professionals. Zij kiezen ieder hun eigen vakgroepen waaronder:

ERVAREN

Uitelkaarmetkidsfirst.nl is een initiatief van Kids First Mediation. Onze mediators zijn ervaren in het begeleiden van ouders-, en kinderen rondom de scheiding. Zowel online, als bij ons op de praktijk. Jij wilt natuurlijk weten wie wij zijn, dus hierbij stel ik een aantal collega’s aan je voor:

Al jarenlang begeleid ik voornamelijk ouders uit conflict te komen en een manier te vinden weer samen te werken.
Danique
Oprichter | Gespecialiseerd Mediator | (Kinder) coach
Opgeleid tot fiscalist is Marieke misschien wel dé financieel specialist in ons team. Zij weet alles van complexe belastingzaken.
Marieke
Gespecialiseerd Mediator | FISCALIST
Anniek heeft jarenlang in de financiele dienstverlening gewerkt. Die kennis neemt zij nu mee in haar werk als jurist en mediator
Anniek
Mediator| Financieel echtscheidingsadviseur | jurist

ALIMENTATIE LATEN BEREKENEN

Wil jij een goede en eerlijke berekening van de kinderalimentatie? Vind jij het fijn om zelf ook te begrijpen hoe het nou precies zit?

VEEL
GESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag? Je mag ons altijd even bellen op 085 – 130 44 44 of mailen naar mail@kidsfirstmediation.  Je krijgt dan meestal Danique zelf aan de lijn.

Maar misschien wordt jouw vraag hieronder al beantwoord.

Is een kinderalimentatie berekening altijd nodig?

Jullie mogen zelf in goed overleg de kosten van de kinderen verdelen. Belangrijk is dat de kinderen hierbij niet te kort komen. Dan is een berekening niet per definitie nodig.

In een berekening kijken we naar draagkracht en nemen direct alle belastingvoordelen mee. Dat zijn vaak honderden euro’s per maand. Ook bij mensen die goed verdienen.

Als je zelf een bedrag overeenkomt is het belangrijk naar alle vormen van inkomen te kijken.

Ik zit al bij een advocaat. Is dit dan ook geschikt voor mij?

Veel advocaten zijn naast hun juridische kennis ook geschoold in het maken van alimentatieberekeningen. Maar zeker niet allemaal. Het zit zeg maar, niet standaard in de studie. Dat geldt zeker (meer nog) voor mediators.

Je kunt vragen of jouw advocaat of mediator een berekening kan maken en wat dat kost. Dan kun je zelf afwegen of je kiest voor de online training inclusief berekening, of dat je jouw advocaat de berekening laat maken. Vraag wel altijd een duidelijke uitleg, zodat je ook goed begrijpt wat er precies staat.

hoe werkt de Niet goed - geld terug garantie?

Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop een mail sturen naar mail@kidsfirstmediation.nl. Wij storten dan binnen 7 dagen jouw geld terug.

Jouw account wordt dan per direct opgeschort en je kunt dan geen gebruik meer maken van de online omgeving.

Je krijgt dan geen berekening van ons.

Ik weet niet of ik recht heb op partneralimentatie, hoe kom ik daar achter?

Iedereen die getrouwd is geweest, of een geregistreerd partnerschap had, heeft in principe recht op partneralimentatie.

Er wordt ook gekeken naar de draagkracht van beide ouders. Eerst de kinderen (kinderalimentatie), en is er dan nog draagkracht over, dan kan er partneralimentatie worden afgesproken. 

Partner-alimentatie berekeningen zijn te complex om online aan te kunnen bieden. Teveel variabelen. Maar omdat partneralimentatie wel van invloed is op inkomen (en toeslagen), kun je alleen van onze dienst gebruik maken als er geen partneralimentatie wordt afgesproken. 

Laat je hierover goed informeren voordat je af ziet van partneralimentatie.

JIJ wilt toch ook weten hoe het zit?

EERLIJK EN ONPARTIJDIG