Alle online diensten

Zelf doen wat kan, begeleiding waar nodig

Wat andere ouders vinden...

Alles online geregeld. Top. Door de training hadden we toch nog best veel ideeën op gedaan. Waar we aan moesten denken. Scheel ons een hoop geld.
Moeder van 3
Enkhuizen
Wij zitten bij een advocaat, maar ik ben toch de training gaan doen. Ik had dus al een ouderschapsplan klaar voor ons gesprek. Ik vind het fijn zo goed voorbereid te zijn. Mijn ex kan altijd zo snel denken. Daar kon ik nooit tegenop. Maar nu is dat wel goed gelukt.
Moeder van 2
Amsterdam
Al jarenlang strijd. Nu wilde mijn ex de kinderen weer niet meegeven, omdat zij mijn nieuwe partner niet mag. Kinderen altijd de dupe. Mijn ex wilde geen mediation, dus ben ik de training gaan doen. Hard er weinig van verwacht, maar ik moet zeggen dat ik er echt wat aan heb. Vooral de combinatie met de persoonlijke begeleiding van Danique. Zij weet precies de juiste snaar te raken. Mijn vriendin gaat hem nu ook volgen.
Vader 2
Alkmaar
Wij hebben de alimentatie laten berekenen. Na 2 dagen de berekening al binnen. Die berekening is echt lastig te lezen. Staat zoveel in. Maar met de training en de duidelijke uitleg weet ik nu precies waar ik aan toe ben.

Mocht er weer iets zijn, dan gaan we weer voor Kids First hoor. Bedankt ook voor alle keren dat je geduldig alles wilde uitleggen.
Marie en Jan
Zwolle

WIJ HEBBEN AL HONDERDEN OUDERS GEHOLPEN

Ga net als zij aan de slag op een manier die bij jou past. Regel het goed voor jezelf en je kind.